Maatschappelijk betrokken onderwijs

Onderwijs buiten de lijntjes

Ben je of ken je iemand die zich graag wil ontwikkelen en niet past binnen de lijntjes van het formele onderwijs? Check dan deze video over MBO UniverCity van Studio Moio. 

Maatschappelijk betrokken ondernemen

Dit is dé leerplek waar Maatschappelijk Betrokken Ondernemen centraal staat. Het uitgangspunt: iedereen is van waarde en iedereen kan met zijn/haar waarde van betekenis zijn voor de wereld waarin we leven. 

Het traject

 Je kan verwachten: een uitdagend traject, op maat voor jou en waarin je leert hoe jij van toegevoegde waarde kunt zijn. Je ontwikkelt belangrijke competenties, netwerk en portfolio voor de wereld van morgen. Je wordt continu uitgedaagd om nooit genoegen te nemen met het minimale. Het gaat tenslotte om jouw toekomst en die van de wereld om je heen. 

Wij verwachten van jou: de wil om te leren. De zin om te experimenteren. En wees niet bang: nieuwe dingen leren kan alleen door af en toe op je bek te gaan. En dat is eng. Maar wees niet bang om te falen. Falen is namelijk goed. En hard nodig. Niemand leert lopen zonder te vallen. Niemand leert praten zonder te pruttelen.

Contact Us

CONTACTGEGEVENS

Studio Moio
Julianastraat 74-B
2316 NZ Leiden
 
www.studiomoio.nl
info@studiomoio.nl
06 29349621