top of page

Ontmoet Team&Partners

NathalieLecina_edited.jpg

Nathalie Lecina (zij, haar)

 • Facebook
 • LinkedIn

Oprichter & CEO

Ik wil graag weten of een mens in staat is zijn leven lang integer te blijven en te leven volgens de waarden die je belangrijk vindt. Mijn leven is dit experiment en ik hoop zo lang mogelijk te kunnen blijven vasthouden aan de waarden die ik belangrijk vind. Broederschap, vrijheid, gelijkheid en het voorkomen van onderdrukkende denkpatronen. Een voortdurende oefening ook voor mezelf. Ik hoop dat het experiment slaagt.

MitchellKort.jpg

Mitchell Kort (hij, hem)

  All-round mediavormgever

  Ik ben niet per se van de woorden. Wel van de beelden. Ik hou er van om ideeen en verhalen om te zetten in sterk communicerende beelden.
  Ik geef boeken vorm voor ZinTUIG!, ontwerp logo's, flyers, websites.

  IMG_7137_edited_edited.jpg

  Oskar Laucys (hij, hem)

  • LinkedIn

  Graphic Design, websites, Leerrechtambtenaar.

  Ik vind gelijkwaardigheid belangrijk en kan niet zo goed tegen onrechtvaardigheid. Het liefst zou ik onrecht de wereld uit hebben. Ik bouw websites, help bij ZinTUIG! en wil bijdragen aan onderwijs dat past bij jongeren. 

  GuidoHartevelt.jpg

  Guido Hartevelt (hij, hem)

   De man van de administratie

   Ik houd de studio staande door alle cijfers en officiële documenten goed op een rijtje te hebben.

   Vera Klunne_edited.png

   Vera Klunne (zij, haar)

   • LinkedIn

   Creatieve innovator

   Ik ben een gedreven, vernieuwende, nuchtere en betrokken cultuureducator en kunstenmaker. Ik heb weinig met normaal en veel met diversiteit.

   Ik hou van werken binnen en aan de randen van onderwijs. Ook draag ik graag bij aan marketingcommunicatie, voor projecten van waarde. Ik heb een zeer brede kennis opgebouwd. Mijn kracht ligt in het bedenken en begeleiden van nieuwe projecten van het begin tot het einde.

   IMG_6711_edited.jpg

   Jayson Hellburg (hij, hem)

   • LinkedIn

   LeerRechtAmbtenaar en illustrator bij ZinTUIG! en cityMarketeer Zoetermeer

   Ik vind het belangrijk dat kinderen en jongeren worden gezien in hun kracht. Te vaak zijn er aannames en beoordelingen over mensen, die niet kloppen op basis van uiterlijk en gedrag. En net zo goed over steden, zoals bijvoorbeeld Zoetermeer. Ik wil mensen weer leren echt te kijken en te zien voordat ze oordelen.

   IMG_7068_edited_edited.jpg

   Charge (die, diens)

   • LinkedIn

   Animator

   Er zijn zoveel verhalen te vertellen en te delen. Er zijn ook zoveel vormen om verhalen te vertellen. Ik ga verhalen van jongeren animeren, lessen geven om te kunnen animeren en help maatschappelijke onderwerpen bespreekbaar te maken in verschillende vormen.

   IMG_6775_edited.jpg

   Ramses Verhulst (hij, hem)

    Kunstenaar - artist in residence

    Ramses is een animator. Hij werkt met verschillende technieken, zoals stop-motion, 2D en 3D animatie. Alledaagse omgevingen en objecten vervormt hij tot psychedelische en surrealistische werelden. Vage en concrete beelden wisselen elkaar af en vloeien in elkaar over. 

     

    Het afleiden van depressieve gevoelens is een inspiratiebron voor zijn werk. 

    De raad van toezicht

    1517685130439_edited.jpg

    Angela van Steijn

    • LinkedIn

    Voorzitter

    Vanaf de start van Studio Moio ben ik betrokken, toen nog vanuit ROC Leiden, later ook vanuit MBO Rijnland. Ik heb gezien hoe jongeren kunnen gaan vliegen. Ik werk vol overtuiging mee aan de missie om alle jongeren te zien vanuit wie ze wel zijn.

     

    1614170267180-2_edited.jpg

    Ruben Engelkes

    • LinkedIn

    Student centraal

    Vanaf de start van Studio Moio ben ik betrokken, toen nog vanuit ROC Leiden, later ook vanuit MBO Rijnland. Ik heb gezien hoe jongeren kunnen gaan vliegen. Ik werk vol overtuiging mee aan de missie om alle jongeren te zien vanuit wie ze wel zijn.

    1662391686729_edited_edited.jpg

    Greetje Timmerman

    • LinkedIn

    Kennisdeler

    Vanaf het moment dat ik ik Studio Moio bij Brandpunt langs zag komen, wist ik "dit is het". Als hoogleraar Pedagogische Wetenschappen bij RUG, heb ik veel gezien. Veel moois ook. En. Dit is waar het om gaat, "ieder mens is van waarde" als pedagogisch uitgangspunt, de emancipatoire opdracht in het onderwijs (terug) brengen en mensen meer te laten zijn dan ze zelf denken. En dan tegelijkertijd werken aan het bouwen van een samenleving, waarin je dingen samen doet. 

    1654181211359_edited_edited.jpg

    Gijs van Es

    • LinkedIn

    Autonomie & samen. Tegelijk.

    Als journalist, schrijver, innovator, hou ik van autonomie. Ik ben daarom ook informeel lid van de Raad van Toezicht. En die behoefte aan autonomie brengt Studio Moio jongeren, tegelijkertijd met het leren samen zijn. Daar draag ik graag aan bij. 

    Fundamentele ondersteuning

    WhatsApp Image 2022-06-25 at 7.47_edited

    Susan Bink

    • LinkedIn

    Artist inspirator en strategisch meedenker

    Schermafbeelding 2021-01-11 om 12.40_edi

    Eva de Leeuw

    • LinkedIn

    Terug-naar-de-essentie denker en schrijver

    JanStap

    Jan Stap

    • LinkedIn

    Cameraman en meedenker in beelden

    Portret-Jessica_edited.jpg

    Jessica Hilhorst

    • LinkedIn

    Bruggenbouwer, sparring partner

    1516631418945_edited.jpg

    Marieke Josten

    • LinkedIn

    Sparring partner

    MaartenVanDerPlas

    Maarten van der Plas

    • LinkedIn

    De man die inspireert door te verbinden

    Belangrijke partners

    Zonder partners en betrokkenen van waarde, wie zijn we dan? Slechts een schaduw van onszelf. We zijn zeer dankbaar voor het vertrouwen van Fonds1818, die meedenkt, stimuleert en uitdaagt. We zijn zeer dankbaar voor de gemeente Leiden met wie en voor wie we graag ons werk doen. Dankbaar voor de partijen van het eerste uur, zoals Vereniging het Zonnehuis, zonder wie we nooit gestart waren, maar dat geldt ook voor het Instituut Maatschappelijke Innovatie, de Provincie Friesland, de partners van het eerste uur. En hoe dankbaar kun je zijn voor een basisschool als de Daltonschool Oegstgeest die bijdraagt aan de ontwikkeling van uitgeverij ZinTUIG!? Dank al al die mooie projecten, mensen, partijen. 

    GemeenteLeiden.png
    InstituutGak.png
    Fonds1818.png
    EUSociaalFonds.jpg
    LeydenAcademy.png
    IMI.jpg
    mboRijnland.png
    bottom of page