top of page

De hardnekkigheid van de hoop - minidocu Lode Guillén

Elk jaar met Dadakademia pakken we het thema van Museum De Lakenhal in het laatste weekend van september als ons thema voor Artistic Research. Dit jaar is het thema "De Hardnekkigheid van de Hoop". Een thema dat nu voortdurend op allerlei manieren terugkomt.


Lode maakte er - met de fijne hulp van Jan Stap - een mooie minidocu over. En ook te danken aan de mooie inzet van Hanne als interviewer. 7 januari 2024 is het tijd voor College op Zondag, 11.00-12.30. Een college op zondag bij Museum De Lakenhal over "De hardnekkigheid van de Hoop", met een gesprek met Anjet van Linge, Sophia Blyden en Hans de Bruijn, en er wordt een film vertoond, gemaakt door Lode Guillén.

De video van Lode ging in premiere. En dat paste zooo mooi tussen de andere werken en kunstvormen. De zaal horen lachen, gniffelen, was echt te gek.Lode is changemaker bij MDT UniverCity. Hij vindt het belangrijk zichtbaar te maken dat kennis van iedereen is en bij iedereen zit. Hij maakt documentaires maken over kennis in de stad, verbindend met Leiden Kennisstad. Via Dadakademia komt Lode in contact met Museum De Lakenhal en krijgt hij begeleiding van Jan Stap.

Het resultaat is hier te zien. https://vimeo.com/900727888

5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page