top of page
  • nathal68

17 Mei Changemakers hit again.

Soms kan je alleen nog maar heel tevreden terugkijken. Op een evenement, dit evenement: "Changemakers Halfway there", op 17 mei 2023. Jonge vernieuwers die halverwege zijn en hun plannen voor de stad, regio presenteren. Ze vragen de stad, het publiek, om mee te denken. Oudere hhangemakers delen ook hun ervaring. En de dag eindigt met onderzoekers naar impact van MDT UniverCity for Changemakers. Aan het onderzoek doen oude changemakers en nieuwe mee.

De inhoud van de pitches? Wat te denken van jonge mensen die willen weten waar ze vandaan komen en onderzoek willen doen naar het kaste-systeem van India, een boek willen schrijven over Somalie of een autobiografisch boek over hun leven, jongeren die met elkaar op onderzoek willen gaan naar het belang van opkomen voor LHBTQIA+. met voor- en tegenstanders. Wat te denken van jonge mensen die zich willen inzetten voor meer duurzaamheid, voor de aanpak van geletterdheid, jonge mensen die een boek willen maken over Vrouwen die Leiden en ook durven zeggen hoe ze juist hun "shit" wisten te gebruiken of dan het idee om met kinderen op pad te gaan en ze te laten fotograferen waar ze soms geen woorden voor hebben, maar wel ideeen over? Of wat te zeggen over de game-ontwerpers die filosofische vragen onderzoeken via het maken van de games? Wat als je jezelf tegenkomt in een versie die geen tegenslagen heeft gekend. Wat doet dat? Hoe ga je met jezelf om?


Zie hierbij het boekje.


Change makers 17 mei druk
.pdf
Download PDF • 24.74MB


130 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

United4Education gelanceerd!

TOF! Beweging in het onderwijsveld! Ooit begonnen verschillende mensen en organisaties hiermee: meer inclusief onderwijsvoor ieder kind. Denk aan Claire Boonstra Tina van Wouw Karen Heij Astrid Ottenh

Comments


bottom of page