top of page

do 01 feb

|

Location is TBD

MDT UniverCity Halfway There!

Jonge mensen laten zien waar land, regio, stad sterker kunnen. Dankzij samen worden plannen sterker. Raak geïnspireerd, raak geraakt.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
MDT UniverCity Halfway There!
MDT UniverCity Halfway There!

Tijd en locatie

01 feb 2024, 15:00 – 17:00

Location is TBD

Over het evenement

Wat zijn de maatschappelijke thema’s om ons op te bijten? Wat zien jonge mensen, en welke onderwerpen die ze aangeven zijn interessant om door andere ogen nader te verkennen. Welke prototypes ontstaan en hoe brengen we goede inzichten en plannen verder?

Het idee van de aanpak van disciminatie via “De Hardwerkende Nederlander”, of het opzetten van een uitgeverij, dan wel het opzetten van een rechtswinkel vandaan. Als de jonge mensen halverwege zijn, dan laten we ze presenteren, omdat dat wat niet af is meer openheid geeft om samen te werken. De eerste ideeën zijn er. Ze bieden de ruimte aan jongeren om gescherpt te worden, aan degenen die al verder in hun loopbaan zijn om mee te denken dan wel ook zelf geïnspireerd te raken om met het onderwerp aan de slag te gaan. Welke onderwerpen er zullen zijn, weten we niet altijd, dat het inspirerend is, weten we wel. Omdat ieder mens inspiratie geeft en kan nemen.

MDT UniverCity MDT UniverCity is een samenwerking tussen verschillende organisaties die samen n leren van maatschappelijke waarde te zijn voor de stad Leiden en de regio's Holland-Rijnland en Haaglanden. Het onderwijs kan niet altijd ruimte bieden aan alle talenten. Bij MDT UniverCity kunnen jongeren hung talenten zichtbaar maken, leren ondernemen, een netwerk opbouwen en certificaten verdienen die hun competenties bewijzen.

zie ook www.changemakersleiden.nl

Deel dit evenement

bottom of page