DOLL-BLURRED.png

 "Het is de kunst een idee zo snel mogelijk in praktijk te brengen."
(werken met rapid prototypes)

RAPID PROTOTYPES

Onze visie: iedereen is van waarde. Onze uitdaging: er voor te zorgen dat jongeren hun potentieel leren kennen en projecten mee ontwikkelen waardoor steeds meer mensen in hun waarde een plek krijgen in de samenleving. Missie: daar waar we mechanismes zien die uitsluiting kunnen veroorzaken, nieuwe paden ontwikkelen en opzetten.  

Met de methode "Rapid Prototypen" dagen we mensen uit vrij snel met ideeen te komen die problemen tackelen en ze in de praktijk te toetsen. We ontwikkelen zo in de praktijk, makend met de mensen om wie het gaat oplossingen voor de toekomst. 


Het innovatielab ontwikkelt op een hoog tempo oplossingen voor lastige maatschappelijke vraagstukken. Zodra er een concept is, waarvan we denken "dit is interessant en zou kunnen werken", brengen we het de wereld in. Samen met de mensen voor wie en om wie het gaat bouwen we dan verder. Overtuigd dat in het samen maken de oplossing feitelijk zit. Deze prototypes testen we in de praktijk om te zien of het daadwerkelijk maatschappelijke verandering met teweeg brengt.

Bekijk hieronder waar onze jongeren aan werken.