Maatschappelijke vraagstukken
fris en vernieuwend oplossen

Is er een probleem? Geen idee hoe schuldenproblematiek op te lossen? Problemen met schooluitval? Hoe de kloof op te lossen tussen rijk en arm? Of hoe je vluchtelingen omarmd krijgt in een anti-buitenlanders gebied? Kom maar op... Daag ons uit. 

Hoe ingewikkelder hoe beter... We ontwikkelen nieuwe concepten op ingewikkelde vraagstukken, proberen ze uit in de praktijk, organiseren evenementen en ontwikkelen daarbij passende media-uitingen zodat er werkelijk beweging ontstaat om verschil te maken.

We zijn geen "fake it Till you make it" -organisatie. Hier staat resultaat, het menselijke, het echte voorop. Onze belangrijkste innovatoren zijn jongeren met levens van buiten de gebaande paden. Zij hebben de kracht om te vernieuwen. We gaan de haarvaten in. En verbinden strategisch denken met de praktijk. Geen onderzoek zonder de echte betrokkenheid van mensen. Ons nders denken en motivatie om te tonen dat het anders kan, maakt het mogelijk nieuwe inzichten te genereren en bestaande patronen te doorbreken... Wij lopen weg van onechtheid. Als we er voor gaan, dan helemaal. 

Studio Moio is een 'self-financed social enterprise', ofwel een onderneming die zijn eigen broek ophoudt en tegelijk maatschappelijke waarde genereert door waarom we dit werk doen, hoe we werken, en met wie we werken. We maken werk voor mensen die niet worden gezien in hun potentie... maar die knettergek zijn. Want resultaat staat bij ons centraal. 

En... we zijn altijd op zoek naar mooie opdrachten en opdrachtgevers met lef. 
Wil je echt iets dat past en waarbij de 'echte' mensen mee hebben gedacht en bedacht. 

  • Wix Facebook page

Klik hier voor de docu

over Studio Moio bij

Conceptontwikkeling.
Bijzondere en simpele oplossingen voor complexe 

maatschappelijke vraagstukken.

 

Klik hier voor een beeld van de concepten.

 

Rapid Prototyping & uitvoering.
Alle concepten worden direct in de praktijk getest en uitgevoerd. 

Geen papieren tijgers, maar uitvoeringskracht.

 

Zie hier wat we allemaal al hebben uitgeprobeerd.

Evenementen.
Evenementen kunnen bijdragen aan het genereren van de doorzetkracht die nodig is voor vernieuwing. 

 

Evenementen waar je bij wilt zijn, zie hier...

Media-uitingen.
Met een eigen media en filmploeg in huis maken we de media-uitingen die nodig zijn om reuring te geven aan de maatschappelijke vraagstukken en de oplossingen.

 

Een krankzinnige luxe, kijk hier...

 

Contactgegevens

​

Studio Moio
Julianastraat 74-B
2316 NZ Leiden
 
www.studiomoio.nl
info@studiomoio.nl
06 29349621